Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

Tabletele nu sunt doar pentru a citi si pentru a juca jocuri. Odata cu achizitionarea lui Samsung Galaxy Note 10.1, veti avea un dispozitiv puternic, care imbunateste stilul dumneavoastra de viata la locul de munca, acasa sau in deplasare.

Cu caracteristici precum ar fi rapidul Verizon 4G LTE S Pen ™ si Multi Window, noua aparitie va imbie continuu sa-l folositi  si va va creste productivitatea de zi cu zi.

GALAXY Note 10.1 are suficient spatiu pe ecran; in consecinta, poate fi folosit pentru mai multe activitati, simultan (de exemplu, vizionarea unui film in acelasi timp cu scrierea unei unor ganduri in aplicatia pentru note).

Scrisul de mana este considerabil usurat de precizia oferita de creionul S Pen™. Creionul se poate folosi si pentru a deschide aplicatii noi in interiorul unei fereste desenate cu acesta.

21_Samsung-Galaxy-Note-10-1-review-mobilissimo-ro

Functia Smart Stay detecteaza daca ochii tai sunt inca orientati spre tableta, chiar daca nu ai folosit-o in ultimele minute. Nu se va inchide in mod neasteptat.

In asa-numitul „Scrapbook” veti putea organiza si aduna continut variat, de la pagini web la videoclipuri, urmarirea facandu-se mai usor.

Imaginile obtinute cu GALAXY Note 10.1 sunt excelente,  rezolutia WQXGA fiind extrem de inalta, iar la capitolul calitate chiar nu face rabat, continutul Full HD fiind acceptat integral. Atat fotografiile cat si filmele prezinta claritate net superioara altor dispozitive.

Puteti sa va organizati un meniu propriu si un aspect de tip revista, aducandu-va pe ecran aplicatiile des folosite.

Intr-un cuvant, despre Samsung Galaxy Note 10.1: minunat!

Leave a Reply