Noul laptop HP Envy dv7t

hp2

Noul laptop HP Envy dv7t  este un laptop de afaceri, puternic, care iti satisface toate asteptarile pe care le poti avea de la un asemenea dispozitiv. Ecranul este caracterizat de o rezolutie inalta (1600 x 900 ) si de un spatiu generos cu dimensiunea de 17,3 inch, procesorul este puternic, bateria are o buna putere iar spatial de stocare si memoria nu sunt neglijabile.

 In ceea ce priveste functiile suplimentare extrem de utile, pot fi mentionate senzorul de amprenta digitala si posibilitatea de pornire rapida. Senzorul poate fi utilizat la blocarea si deblocarea fisierelor, dar si pentru a accesa laptopul foarte rapid.

 HP Envy dv7t  este robust, dar volumul lui poate fi considerat un dezavantaj, asa ca e bine sa faceti un studiu mai amanuntit atunci cand vreti sa faceti o achizitie ferma. Greutatea lui ajunge la aproape sapte kilograme, ceea ce il face sa fie mai greu de transportat. Desigur, acesta nu este un criteriu, daca benficiati de autoturism personal si nu sunteti nevoiti sa il transportati in geanta, pe umar.hp1

 Din perspectiva performantei, avem la categoria puncte forte: bateria, avand ciclu de viata de peste cinci ore. Asadar, la drum lung, in avion, puteti lucra linistiti la proiectele dumneavoastra. Aveti suficient timp intre perioadele de incarcare.

 Procesorul Intel Core i7, cu viteza de 2.5GHz, poate fi actualizat pana la Intel i7 – 3840QM , cu viteze de până la 3.7GHz. HP Envy dv7t este dotat cu Intel HD Graphics  si poate fi upgradat la o placa grafica Nvidia GeForce GT 650M, care imbunatateste imaginile ridica nivelul calitatii acestui laptop.

 HP Envy este inzestrat cu Beats Audio, asadar, veti avea deplin control asupra sunetelor.

Spatiul de stocare este suficient pentru toate datele si nevoile unui calculator, adica 750GB si 8 GB de RAM. Cu siguranta, acest laptop are memorie suficienta pentru a rula toate programele de care aveti nevoie. Daca totusi nu va este suficient, HP Envy dv7t poate fi reconfigurat pana la 16GB de RAM si un hard disk 2TB .

La capitolul conectivitate HP Envy dv7t primeste nota zece din zece pentru optiunile oferite:  retea de baza, capabilitati Ethernet, Bluetooth, Wi – Fi, trei porturi USB 3.0. Porturile sun pozitionate pe lateral, alaturi de un port USB 2.0 si unul HDMI. Deci, veti putea conecta laptopul la un televizor HDTV. De asemenea, laptopul HP are DVD writer si player Blu – ray.

HP Envy dv7t este o optiune perfect valabila, daca nu va deranjeaza dimensiunile si greutatea.

Leave a Reply