Noua Toyota 2014 produsa in Thailanda

2014-Toyota-Corolla-Furia-Concept (1)

Noua Toyota 2014 produsa in Thailanda  va alimenta noua generatie de Sedan Corrola din Thailanda, nu Japonia, asa cum eram obisnuiti. Acest lucru se datoreaza conditiilor economice si comerciale mai favorabile (costuri mai ieftine de productie si forta de munca mai profitabila). Next year's European-style Corolla sedan. Overseas model shown.

 Programata pentru lansare la mijlocul lunii februarie, actualizand surpriza pe care o aseptam cu cateva luni mai devreme decat era prognozat, noua generatie versiune sedan cu va iesi pe piata dupa aproxiamtiv 16 luni de la versiunea hatch .

Gama Corolla de la Toyota a surclasat in topul australian Mazda3, ca vanzare de masini noi in anul 2013.

Masinile- Thai reprezinta in jur de 20 la suta din totalul pietei din Australia in anul 2013 aproape dublu fata de masinile fabricate la nivel local.

    bord Directorul executiv de vanzari si marketing Toyota Australia, domnul Tony Cramb,  spune ca ramura Thai va produce automobile la aceleasi standarde ca linia sa japoneza, facand referire la reputatia robustului HiLux ca dovada pozitiva. Noile detalii dezvaluite de Toyota cu privire la cel mai nou model de Corolla sunt:  un plus de spatiu in cabina si o design premium la bord.

Pentru motorul sedan-ului  exista asteptari de 1.8 litri pe benzina, Euro 4, 132 cai putere.

Toyota-Corolla-2014

Noua Toyota 2014, generatia Corolla include elemente de stil, design, calitate si maiestrie amplificate dramatic, in timp ce isi consolideaza reputata la categoriile: fiabilitate, eficienta  si functionalitate, ceea ce face din cel mai nou Corolla cel mai surprinzator, compact si capabil model Toyota de pana acum.

 

Leave a Reply