Mercedes Benz B klass ELECTRIC

2014-mercedes-benz-b-class-electric-drive-badges-and-taillight-photo-510171-s-520x318

Mercedes Benz B klass ELECTRIC

In materie de automobile, Mercedes ne-a obisnuit cu inovatie si standarde ridicate.

Noutatea anului 2015, un Mercedes electric B klasse trebuia sa fie lansata in ianuarie 2014 in SUA (in varianta exclusiv electrica), asemeni unei avanpremiere a ceea ce se doreste a fi prima masina electrica de lux.

Mercedes-Benz_B-Class

Designul inconfundabil se remarca prin dinamism, interiorul pastreaza calitatea superioara emblematica, iar motorul are un cuplu mare. Conducatorul unui asemenea automobil se va bucura, cu siguranta, de confort avand in  vedere cat de spatios este.  Grila este proeminenta si farurile extinse pe laterale, geamul din spate este lat, iar barele de protectie si liniile rafinate emana sportivitate.

Marele plus, pe langa placerea de a o conduce, este reprezentata de nivelul zero al emisiilor.

Motorul de 3,0 litri, benzina, este modern, iar la 100 km/h ajunge in considerabil mai putin de 10 secunde. Astfel, placerea de a conduce este impinsa la nivel de performanta.

Bateria litiu-ion asigura condusul electric si este pozitionata in pardoseala vehiculului, valorificand spatiu util pentru pasageri sau pentru bagajele membrilor familiei si sporind plusul de siguranta. Aceasta poate fi incarcata la orice priza de uz casnic, standard. Mufa de incarcare este plasata discret in spatele clapetei.

2014-mercedes-benz-b-class-electric-drive-interior-photo-509422-s-520x318

La interior regasim finisaje precise, elegante, suprafete si detalii rafinate, aceeasi marca – Mercedes. Linia sportiva continua si aici, unde putem observa cele trei guri mari de aerisire, rotunde, centrate, cu grila, deasupra carora este plasat un display modern. In varianta standard sunt incluse la bord:  Audio 20 cu un ecran de 14,7 cm, un MP3 player performant, un dublu tuner cu USB . Optional, avem sistemul multimedia COMAND Online cu acces la internet, navigație și control vocal LINGUATRONIC. Mercedes a echipat modelul despre care vorbim cu un sistem de prevenire asistata a coliziunii, avertizarea obstacolelor catre sofer facandu-se vizual si acustic. Ceea ce, iar, deosebeste acest model de altele este posibilitatea de a fi accesat de la distanta prin intermediul unui telefon inteligent / computer, multumita tehnologiei de ultima ora. Modelul este dotat cu o optiune de control a climei in vederea pre-incalzirii sau racirii temporizate, avantaj care ii confera unicitate printre „colegii de clasa”.

Nu ne ramane decat sa asteptam lansarea noului model Mercedes Benz electric si sa-l testam!

Leave a Reply