BMW 4 – Series Gran Coupe (2015)

BMW-4-Series-Coupe-Concept-left-side

BMW 4 – Series Gran Coupe (2015)

In clasa de dimensiuni medii a automobilelor, s-a  inscris elegant, dupa Coupe si Cabrio, al treilea model BMW din Seria 4 – Gran Coupe.

Elementul care il diferentiaza de un coupe obisnuit il reprezinta faptul ca noul model are patru usi, pastrand linia eleganta a celui cu doua usi, precum si dimensiunile acestuia, inclusiv designul consacrat al grilei duble si farurilor rotunde.

bmw-4-series-gran-coupe-to-be-unveiled-at-geneva-report-73924_1

Volum portbagajului a crescut la  480 de litri, iar volumul maxim este de 1300 de litri, fiind neegalat de alt coupe cu patru usi in clasa lui, iar pentru deschiderea si inchiderea capacului acestuia poate fi folosita functia Opener, o functie inteligenta si receptiva la miscarea piciorului.

Consumul mixt de combustibil este de 8,1 – 4,5 l/100 km.

Accesul in masina este mai facil datorita celor patru usi, iar elementele interioare sunt elegante si functionale.

Pentru a impaca toate gusturile, BMW a creat o varianta model standard, pachetul M Sport si inca trei pachete optionale de echipamente, intr-o varietate de motorizari animate de TwinPower Turbo. Alte optionale sunt: xDrive și două transmisii Steptronic (opt trepte si pt trepte sport), ConnectedDrive.

Stralucirea cromului evidentiaza eleganta exterioara in armonie perfecta cu luxul prezentat la interior. Farurile cu led integral au calitatea de a usura vizibilitatea si de a spori eleganta, in aceeasi masura.

Functionalitatea si confortul sunt ridicate si cu ajutorul modului Eco Pro prin a carui setare conducatorul auto isi adapteaza autmobilul dupa preferinte si necesitati. Alte functii: BMW ConnectedDrive,  Active Cruise Control  (cu functie Stop & Go), Sistem de navigatie Professional : operarea cu controler tactil, Head- Up Display : full – color , de inalta rezolutie, Real Time Traffic Information : modul inteligent de a evita congestionarea traficului, asistent de conducere (avertizeaza pe conducator de posibile coliziuni sau pietoni), senzori de parasire a masinii, informare cu privire la depasirea vitezei.

Gran Coupe surprinde prin putere, eleganta, sportivitate si rafinament, imbinate perfect.

Leave a Reply