Audi S3 SEDAN

new-audi-a3-sedan-6

O noua putere impresionanta si o eficienta revulutionara . Audi S3 Sedan stabileste noi standarde . Motorul de 2.0 TFSI are o putere care produce 221KW (300CP) si 380 Nm cuplu si consuma in medie 6,9 litrii de carburand la 100 de kilometrii. Constructia usoara stabileste caracterul dinamic al acestui model cu patru usi. Inima lui Audi S3 Sedan este motorul 2.0 TFSI cu turbocompresor pe injectie directa.

Motorul de doi litrii S tronic accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic de 250km/h. Trubocompresorul dezvolta 1,2 bari presiune de incarcare si poate rezista la temperaturi de evacuare de pana la 1000 grade Celsius. Un interculer de alimentare modifica temperatura aerului comprimat si creste astfel masa de aer disponibila pentru ardere .

2015-Audi-A3-Sedan-front-grille

Caracteristicile tehnice suplimentare de la platforma modulara Audi contribuie la un consum redus de carburant al motorului de 2.0 TFSI.  Sub sarcina partiala acesta reduce consumul de combustibil si emisiile de particule. Sistemul inovativ de management termic foloseste doua supape rotative combinate intr-un singur modul de a regla fluxul lichidului de racire si temperatura. Aceste supape asigura uleiului de motor incalizrea la temperatura de functionare optima in cel mai scurt timp posibil.

Sasisul armonizeaza foarte bine motorul puternic, astfel ca Audi S3 Sedan raspunde cu o mare precizie la virajele luate cu viteze mari. Un factor cheie este distributia sarcinii pe osie echilibrata de 59% la 41% dintre axele fata si spate.  Suspensia sport este coborata cu 25 milimetrii fata de predecesorul sau A3 ceea ce permite manipularea mai sportiv a masinii. Directia lucreaza in stransa colaborare cu diverse sisteme de asistenta la bordul noului sedan S3 cum ar fi recomandarea de repaus si alte optiuni de asistente.

s3-sedan1

Audi S3 Sedan isi exprima de asemenea natura sa dinamica cu un design atletic si un aspect decisiv. Capota motorului  plata liniile desenate cu precizie suprafetele curbate  acoperisul curbat , toate aceste elemente se leaga minunat de bine pe acest Sedan S3

Leave a Reply