Aplicatia WhatsApp cumparata de Facebook pentru o suma record!!!

whatsapp-1

Aplicatia WhatsApp cumparata de Facebook pentru o suma record!!!

Cumpararea aplicatiei WhatsApp devine, prin valoarea ei, cea mai semnificativa achizitie din istoria Facebook.S4-Home-1

Pretul tranzactiei este de 16 miliarde de dolari, iar cumparatorul Facebook va plati patru miliarde de dolari cash, restul de 12 milarde reprezentand actiuni. Pe langa suma totala platita de Facebook, fondatorii aplicatiei WhatsApp vor primi si actiuni in valoare de trei miliarde de dolari.

Aplicatia WhatsApp este extrem de populara printre utilizatorii de smartphone. Dupa instalarea acesteia, se creeaza un cont de utilizator cu ajutorul numarului de de telefon. WhatsApp preia in mod automat toate numerele de telefon din agenda telefonului si adauga automat contactele la lista WhatsApp de contacte a utilizatorului. WhatsApp este conceputa pentru a fi folosita pe mai multe sisteme de operare smartphone: Android, iPhone, BlackBerry, Nokia , sau Windows. Poate fi descarcata si utilizata pe telefoanele cu Android care rulează Android 2.1 sau versiuni mai noi ale sistemului de operare, toate dispozitivele BlackBerry care rulează sistemul de operare 4.7 si mai actualizate, inclusiv BlackBerry 10 si toate dispozitivele iPhone cu iOS 4.3 sau mai noi. Totusi, unele dispozitive Dual SIM nu sunt compatibile cu aplicatia WhatsApp, dar exista solutii si pentru a rezolva aceasta problema. Incarcarea si transmiterea imaginilor, clipurilor sau fisierelor audio pe WhatsApp este facila si rapida.

interface__whatsapp_on_ios_7_Facebook isi consolideaza segmentul de mesagerie instant, devenind lider la aceasta categorie, dat fiind faptul ca WhatsApp are, lunar, peste 450 de milioane de utilizatori. Dintre acestia, mai mult de jumatate se logheaza in fiecare zi si aproximativ un milion de oameni acceseaza aplicatia, creand un cont nou.

 Aplicatia va fi, in continuare, independenta, daca luam in considerare declaratia facuta de fondatorii WhatsApp, acestia marturisind ca pastrarea formei si elementelor aplicatiei a fost principiu de baza la acceptarea tranzactiei.

Leave a Reply