Alcatel One Touch Hero

alcatel-one-touch-heros

ALCATEL One Touch HERO

Unul dintre cele mai recente telefoane Alcatel si-a gasit o noua viata alturi de Android in timp imbunatatind ofertele sale. One Touch Hero este unul dintre cele mai noi terminale ce arunca o mare provocare asupra lui Note Galaxy 3 , cu o multitudine de caracteristici proprii. Cu un ecran mare de 6 inci, si foarte subtire a captat atentia lui Note.

Alcatel-One-Touch-Hero

One Touch Hero este construit calitativ si acesta este un factor de decizie foarte bun,Alcatel evitand anumite trucuri inselatoare in constructia acestui terminal.

Alcatel One Touch Hero măsoară 158.5 x 80.6 x 8.5 mm, si este cu 7 mm mai inalt decat un Galaxy Note 3 si aproape la aceeasi latime si grosime. Ceea ce veti obtine in plus este 0.3’’ la diagonala ecranului, Touch Hero nu este un dispozitiv mic avand ramele subtiri ramane usor de utilizat cu o singura mana.

Alcatel a mers cu un design foarte minimalist la acest terminal One Touch Hero, fata lui nu este prea diferita de Nexus 5, in timp ce partea din spate ne aminteste un pic de HTC one X, cu foarte putine accente in design asemanarile sunt sublime.

maxresdefault

Acest ecran mare dicteaza forma dispozitivului, spatele este din plastic moale este placut la atingere si ascunde foarte bine amprentele, chiar daca nu are un design omogen si nu pare un intreg partea din spate se potriveste foarte bine cu fata acestuia, colturile rotunjite il face foarte confortabil atunci cand il tinem in mana greutatea sa fiind de 177.6g.

In partea de sus se afla doar jack ul audio, in timp ce in partea de jos are portul USB si microfonul, pe slate se afla amplasata camera de 13MP insotita de un blitz LED si un microfon.Bateria este de 3400 mAh este foarte buna pentru un timp moderat de vorbire si cu o intensitate medie de folosinta la fel si pentru navigarea web.

Alcatel-One-Touch-sssss

Pe acest One Touch Hero ruleaza Android 4.2.2 Jelly Beam evident cu unele accente personalizate marca Alcatel.

Alcatel One Touch Hero este propulsat de un chipset Mediatek MT6589. Acesta are un procesor quad – core Cortex – A7 rulează la 1.5GHz , 2GB de RAM și un PowerVR SGX544 GPU .

Alcatel este un telefon solid care ofeta o mare experienta de utilizare.

Leave a Reply