10 gadget-uri CES 2014 – minuni ale tehnologiei

g1

Iata care sunt 10 dintre multele gadget-uri CES 2014:

1. Bratara June

ces-june_2785793a

Bratara June Netamo monitorizeaza expunerea purtatorului la soare cu ajutorul unui senzor precum si consilierea cu privire la tipul de crema de protecție solara ce ar trebui aplicat.

2. Aparat de fotografiat Polaroid Socialmatic

ces-polaroid-socia_2785782a

Era un concept nou in 2012, astazi, Socialmatic bazat pe Android ar putea revigora Polaroid-ul mult iubit asa cum il stim. Un sistem de imprimare fara cerneala permite utilizatorilor sa imprime autocolante de imagini colorat-sepia si sa le personalizeze folosind ecranul tactil de 4,5 inch. Incredibil de cool, acest nou gadget se lasa asteptat pentru lansare, aceasta fiind programata pana la sfarsitul anului 2014.

3. Periuta de dinti Kolibree

ces-toothbrush_2785778a

Aceasta este prima periuta de dinti din lume conectata la internet. Kolibree monitorizeaza si compara periajul zilnic, recomanda utilizatorului tehnici de periaj corect.

4. LG’s Home Chat (LG Acasa Chat)

CES-lg-homechat_2785798a

Cand va doriti sa consumati o bere in confortul propriei case, dar nu va amintiti daca exista vreuna in frigider… ei bine, nu trebuie sa va mai faceti griji – utilizati LG Acasa Chat trimitand mesaj text catre frigider pentru a verifica. Puteti da mesaj, de asemenea, masinii de spalat pentru a incepe o sarcina in timp ce sunteti afara, sau spuneti aspiratorului robotic sa inceapa dereticarea. Cu adevarat, urmatoarea generatie de aparate de uz casnic.

5. Goji Smart Lock

ces-goji-smartlock_2785795a

Goji blocare inteligenta iti permite accesul la propria locuinta fara a mai avea nevoie de chei, cu o simpla atingere de smartphone. Uita sa te mai precupe gandul ingrijorator ca ai incuiat usa sau nu. Goji iti va aminti printr-un mesaj text atunci cand blocarea usilor s-a activat. Super!

6. Panomo camera panoramică

ef8e46bbfc58fcc386d3eacc99795ce3

Arunca in aer aceasta camera-minge Panomo pentru a capta fotografii incredibile de 360 de grade din toate unghiurile. Se recoomanda a nu-l arunca prea tare, pentru a obtine calitatea maxima a imaginilor dorite.

7. HABU app

ces-habu_2785794a

Aplicatia este bazata pe starea de spirit a posesorului de smartphone si are drept scop sa ofere acestuia posibilitatea de a construi lista perfecta de redare printr-o singura atingere. Utilizatorul poate crea liste bazate pe starea de spirit, de la intuneric la calm, pozitiv si energic.

8. Hard disk LaCie Sphere

ces-lacie-hard-dri_2785790a

Acest hard disk extern nu este tocmai ieftin la aproape cinci sute de dolari pentru 1TB de memorie, dar cu sigururanta este frumos, iar ceea ce place, se ia acasa!

9. iGrill2 termometru de carne inteligent Bluetooth

CES-IGRILL_2785800a

Monitorizeaza temperatura alimentelor (carnii de pe gratar) in timpul prepararii de până la 150 de metri distanta, ajutandu-va sa lucrati pana atunci cand acestea sunt perfect gatite.

10. Ceas inteligent Steel Pebble

ces-pebble_2785784a

Una dintre cele mai adevărate staruri ale CES 2014, Pebble Steel a doua generatie de ceasuri inteligente (SmartWatch) a fost lansat pe 28 ianuarie, inzestrat cu doua benzi: metal si piele, este compatibil cu iOS si Android.

Leave a Reply